Indsamlings service

Fragmentum indsamlingNår din virksomhed vælger Indsamlings Service, bliver der opstillet et aflåseligt bur på jeres adresse der sikrer at udstyret er i sikkerhed fra såvel nysgerrige ansatte som langfingrede udefrakommende. En gang om måneden, eller efter nærmere aftale, afhenter vi udstyret og kører det til vores forarbejdningscenter der ligger centralt placeret i Ikast, Midtjylland.

Buret bliver leveret med en forsendelses hængelås som skal sikre burets indhold under transporten til vores forarbejdningscenter.

Når din virksomhed abonnerer på Indsamlingsservice betaler vi fragten mellem vores virksomheder.

 

 

Lovgivning i EU

Forbyder klassisk afbrænding af farlige affaldsstoffer, herunder brugt IT og elektronik udstyr. I Danmark betaler privat personer, over skatten, til de offentlige genbrugsstationer som tager sig af sikker destruktion af privates elektronik affald. Som virksomhed eller offentlig institution er i derimod selv forpligtet til at foretage miljørigtig destruktion af jeres udtjente udstyr. Det er ikke lovligt at forære dette til medarbejderne, aflevere det til forbrændingen, opbevare det selv eller på anden vis undlade at aflevere det til miljørigtig destruktion.

Comments are closed.